ببینید؛ غذای خیابانی در بنگلادش؛ تهیه میان وعده محبوب جال موری در داکا

ببینید؛ غذای خیابانی در بنگلادش؛ تهیه میان وعده محبوب جال موری در داکا

جال موری (Jhal Muri) یک میان‌وعده خیابانی محبوب در بنگلادش و ایالت بنگال غربی هند است که از ترکیب برنج پف‌کرده با ادویه‌ها، سبزیجات و روغن خردل تهیه می‌شود. این خوراکی به‌ویژه در داکا، کلکته و سایر شهرهای بنگالی‌زبان طرفداران زیادی دارد. نام "جال موری" از دو واژه بنگالی "جال" به معنی تند و "موری" به معنی برنج پف‌کرده تشکیل شده است. این خوراکی با طعم تند و ترش، بافتی ترد و تازه دارد و معمولاً در ظرف‌های کاغذی یا مخروطی سرو می‌شود. روغن خردل ترش، طعم خاصی به آن می‌دهد.

کد خبر : ۲۳۸۹۳۷
بازدید : ۴۱۸

 

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید