ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ نحوه پخت یک تن سمرقند پلو در نامانگان

سمرقند پلو (به انگلیسی: Samarkand Plov یا Samarkand Pilaf) یکی از معروفترین و سنتیترین انواع پلوهای ازبکستان است که بهویژه در شهر تاریخی سمرقند تهیه میشود. این غذا در قلب فرهنگ غذایی آسیای میانه جای دارد و جزء اصلی مهمانیها، عروسیها و مناسبتهای خاص در ازبکستان است. مواد اصلی آن شامل: گوشت گوسفند یا گاو (گاهی مرغ)، هویج زرد یا نارنجی خلالیشده زیاد، پیاز، برنج سفید، زیره، سیر کامل، کشمش سیاه و نخود آبپز (در برخی دستورها).نامانگان شهری در شرق ازبکستان است که در لبه شمالی دره فرغانه قرار دارد و مرکز اداری، اقتصادی و فرهنگی استان نامانگان بهشمار میرود. این شهر در حدود ۳۰ کیلومتری مرز قرقیزستان واقع شده است.
کد خبر :
۲۳۹۰۷۹
بازدید :
۷۴
۰