ببینید؛ غذای خیابانی در ایتالیا؛ پخت محبوب ترین پیتزای ناپلی در رم

این ویدئو که در یک رستورانی در رم ایتالیا ضبط شده است، مراحل پخت پیتزای سنتی ناپلی را توسط یک آشپز مشهور نشان می دهد. پیتزا ناپلی (Neapolitan Pizza) یکی از انواع معروف و سنتی پیتزا است که اصالت آن به شهر ناپل در ایتالیا برمیگردد. این پیتزا بهخاطر طعم ساده و استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت شناخته میشود. پیتزا ناپلی معمولاً به دو نوع اصلی تقسیم میشود: مارگاریتا: پیتزای سادهای با گوجهفرنگی، موزارلا، ریحان و روغن زیتون و مارینارا: که شامل گوجهفرنگی، سیر، اورگانو و روغن زیتون است (بدون پنیر). این نوع پیتزا بهخاطر سادگی و طعمهای تازه و طبیعیاش در سراسر جهان محبوب است و بهعنوان یک غذای اصیل ایتالیایی شناخته میشود.
کد خبر :
۲۴۰۸۲۹
بازدید :
۵۶
۱