ببینید؛ غذای روستایی در کره؛ درست کردن کیمچی در روستایی سرسبز

ببینید؛ غذای روستایی در کره؛ درست کردن کیمچی در روستایی سرسبز

در این ویدئو یک زوج اهل یکی از روستاهای کشور کره را خواهید دید که با سبزیجات تازه یک کیمچی درست می کنند. کیمچی (Kimchi) یک غذای سنتی کره‌ای است که از کلم (معمولاً کلم چینی) و سایر سبزیجات مانند تربچه، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و ماهی‌خشک یا سس ماهی تهیه می‌شود. این غذا معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا همراه غذا در سفره‌های کره‌ای سرو می‌شود.کیمچی معمولاً به صورت ترشی شده تهیه می‌شود که در آن کلم‌ها و سبزیجات در یک مخلوط از نمک، ادویه‌جات و سس ماهی یا میگو قرار می‌گیرند و در دمای اتاق یا در یخچال تخمیر می‌شوند. این فرآیند تخمیر، طعمی تند و ترش به کیمچی می‌دهد که آن را به یکی از محبوب‌ترین غذاهای کره‌ای تبدیل کرده است. کیمچی در غذاهای مختلف کره‌ای مانند برنج یا سوپ‌ها استفاده می‌شود و به دلیل خواص پروبیوتیک و فواید سلامتی، در سراسر جهان شناخته شده است.

کد خبر : ۲۴۰۹۴۲
بازدید : ۴۰

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید