ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پیتی، آبگوشت سنتی در دیگ سفالی

ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پیتی، آبگوشت سنتی در دیگ سفالی

پیتی یک غذای سنتی و محبوب آذربایجانی است که معمولاً در دیگ‌های سفالی طبخ می‌شود. این آبگوشت غلیظ و خوشمزه از گوشت گوسفند، نخود، پیاز، ادویه‌جات معطر و سبزیجات درست می‌شود و معمولاً همراه با برنج یا نان خورده می‌شود. پیتی به دلیل اینکه در دیگ سفالی و بر روی آتش پخته می‌شود، طعمی خاص و متفاوت دارد و در بسیاری از مناطق آذربایجان به عنوان یک غذای خاص و شیک در مراسم‌ها یا مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا به خاطر طعم غنی و خوشمزه‌اش، یکی از محبوب‌ترین غذاهای سنتی آذربایجان به شمار می‌رود.

کد خبر : ۲۴۱۰۰۱
بازدید : ۲۵۷

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید