ببینید؛ غذای عشایری در افغانستان؛ پخت چلو بریانی با گوشت گوسفند در برف شدید

در این ویدئو یک زوج عشایر ساکن افغانستان با گوشت گوسفند و برنج یک بریانی در برف شدید کوهستان آماده می کنند.بریانی (Biryani) در کشورهای مختلف تفاوتهایی با بریانی اصفهانی دارد. بریانی (در هند، پاکستان، افغانستان و...) یک پلوِ پرادویه و مجلسی هست که با برنج، گوشت (معمولاً مرغ یا گوسفند)، ادویهجات قوی، زعفران، پیاز سرخشده، و گاهی ماست یا گوجه درست میشود. اما بریانی اصفهان یک غذای کاملاً متفاوت و بدون برنج است که با گوشت چرخکردهی گوسفند (اغلب گوشت گردن)، پیاز، دارچین و زعفران درست میشود.
کد خبر :
۲۴۴۶۰۲
بازدید :
۱۷۳
۳