ببینید؛ غذای عشایری در افغانستان؛ پخت چلو بریانی با گوشت گوسفند در برف شدید

ببینید؛ غذای عشایری در افغانستان؛ پخت چلو بریانی با گوشت گوسفند در برف شدید

در این ویدئو یک زوج عشایر ساکن افغانستان با گوشت گوسفند و برنج یک بریانی در برف شدید کوهستان آماده می کنند.بریانی (Biryani) در کشورهای مختلف تفاوت‌هایی با بریانی اصفهانی دارد. بریانی (در هند، پاکستان، افغانستان و...) یک پلوِ پرادویه و مجلسی هست که با برنج، گوشت (معمولاً مرغ یا گوسفند)، ادویه‌جات قوی، زعفران، پیاز سرخ‌شده، و گاهی ماست یا گوجه درست می‌شود. اما بریانی اصفهان یک غذای کاملاً متفاوت و بدون برنج است که با گوشت چرخ‌کرده‌ی گوسفند (اغلب گوشت گردن)، پیاز، دارچین و زعفران درست می‌شود.

کد خبر : ۲۴۴۶۰۲
بازدید : ۱۷۳

 

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید