ببینید؛ غذای خیابانی در هند؛ پخت نان سنتی پاکوان (Pakwan) در گجرات

ببینید؛ غذای خیابانی در هند؛ پخت نان سنتی پاکوان (Pakwan) در گجرات

این ویدئو که در یک نانوایی در گجرات هند ضبط شده است، نحوه پخت نان سنتی پاکوان را مشاهده می کنید. پاکوان (Pakwan) نانی است نازک، ترد و طلایی‌رنگ که از خمیر ساده (آرد، آب، نمک و گاهی زیره) تهیه می‌شود و در روغن فراوان سرخ می‌شود تا کاملاً برشته و شکننده گردد. پاکوان به‌تنهایی یا همراه دال چنا (نخودلپه) به‌عنوان صبحانه یا غذای خیابانی محبوب سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۴۸۸۷۹
بازدید : ۷۴

 

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید