ببینید؛ فرآیند کاشت، برداشت، فرآوری نخود سبز در مزارع آمریکا

ببینید؛ فرآیند کاشت، برداشت، فرآوری نخود سبز در مزارع آمریکا

نخود سبز، نوعی حبوبات کوچک و گرد است که از گیاه نخودفرنگی (Pisum sativum) به دست می‌آید. رنگ آن معمولاً سبز روشن است و به صورت تازه، منجمد یا کنسروی مصرف می‌شود. طعمی شیرین و خوشمزه دارد و در انواع غذاها مانند سوپ، خورشت، سالاد و پلو کاربرد دارد. منبع خوبی از پروتئین گیاهی، فیبر، ویتامین‌ها (مثل ویتامین C و K) و مواد معدنی است. نخود سبز در بهار و اوایل تابستان برداشت می‌شود و برای نگهداری طولانی‌تر معمولاً منجمد یا کنسرو می‌شود.

کد خبر : ۲۴۹۰۰۳
بازدید : ۴۶

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید