ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ فرآیند تهیه باقلوای ورمیشل پر شده

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کوهستانی و سبز کشورمان را می بینید که یک باقلوای ورمیشل یا شعریه درست می کند. باقلوای ورمیشل نوعی شیرینی ابتکاری و خوشمزه است که با استفاده از رشتههای نازک ورمیشل (vermicelli) بهجای خمیر باقلوای سنتی تهیه میشود. این نوع باقلوا بهویژه در برخی کشورهای خاورمیانه و آسیای جنوبی محبوب شده و ترکیبی از شیرینی سنتی با تکنیکهای جدید محسوب میشود. ورمیشل رشتهای نازک و خشک است که شبیه ماکارونی باریک یا «رشته فرنگی» است. در زبان فارسی گاهی به آن "رشته سوپی" یا "رشته شعریه" هم گفته میشود.
کد خبر :
۲۵۰۶۹۲
بازدید :
۲۳
۱