ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ فرآیند تهیه باقلوای ورمیشل پر شده

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ فرآیند تهیه باقلوای ورمیشل پر شده

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کوهستانی و سبز کشورمان را می بینید که یک باقلوای ورمیشل یا شعریه درست می کند. باقلوای ورمیشل نوعی شیرینی ابتکاری و خوشمزه است که با استفاده از رشته‌های نازک ورمیشل (vermicelli) به‌جای خمیر باقلوای سنتی تهیه می‌شود. این نوع باقلوا به‌ویژه در برخی کشورهای خاورمیانه و آسیای جنوبی محبوب شده و ترکیبی از شیرینی سنتی با تکنیک‌های جدید محسوب می‌شود. ورمیشل رشته‌ای نازک و خشک است که شبیه ماکارونی باریک یا «رشته فرنگی» است. در زبان فارسی گاهی به آن "رشته سوپی" یا "رشته شعریه" هم گفته می‌شود.

کد خبر : ۲۵۰۶۹۲
بازدید : ۲۳

 

 

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید