ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت آشک با سیرابی توسط زوج مسن کنار رودخانه

در این ویدئو یک زوج مسن ساکن یکی از روستاهای بامیان افغانستان با سیرابی یک غذای سنتی به اسم آشک درست می کنند. آشَک یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب افغانستان است که به نوعی دامپلینگ (Dumpling) یا کوفتهی پرشده شباهت دارد. این غذا بیشتر در مناطق مرکزی و شمالی افغانستان، بهویژه در کابل و بامیان، پخته میشود. آشک خمیری نازک و کوچک است که درون آن معمولاً تره خردشده (یا گاهی سبزیجات دیگر) قرار دارد. این خمیرها مثل پیراشکی بسته شده، در آب جوش پخته میشوند و سپس با مواد مختلفی روی آن را تزئین میکنند.
کد خبر :
۲۵۱۰۱۹
بازدید :
۷۳
۴