ببینید؛ مراحل جالب کاشت، برداشت و فرآوری انجیرهای بزرگ در ژاپن

در این ویدئو تلاش کشاورزان ژاپنی در کاشت و برداشت انجیرهای غول پیکر را در باغات این کشور مشاهده می کنید.
در این ویدئو تلاش کشاورزان ژاپنی در کاشت و برداشت انجیرهای غول پیکر را در باغات این کشور مشاهده می کنید.
این مستند رو دیدم متوجه شدم هیچ نوع انجیر در دنیا به پای انجیر ایران نمیرسه
آره کاکو مخصوصا انجیر استهبان باشه
دوبی خریدیم از این انجیر ژاپنیا، ۴ تاش نیم کیلو شد.اما وجدانن مفت نمیارزید،اصلا مزه و شیرینی انجیرسیاهای ایرانی رو نداشت. میوه های ایرانی یه چیز دیگه اس، تا نمونه های خارجی رو نخورید متوجه نمیشید که آب و خاک ایران چه نعمت شگفتانگیزی بود، حیف که ....
واقعا گل گفتی کاکای خودم .اون عربها چی حالیشون هست فقط یه چیزی باشه بریزن تو اون خندق بلاشون
علتش میوه ها نیستند آب و هوای دبیه میوه های ایرانی هم بی طعم و بو میشوند بخاطر بودن بخار آب در هوای امارات.چیزی باسم طعم و مزه نیست و بوی عطر و ادکلن بسرعت از بین می رود
خیلی خوب
آن کسی که این کلیپ گذاشته کشور خودمون وبزار آنوقت ببین کدوم بهتره
قابل توجه مسئولین ایران چگونه کشورهای مثل ژاپن و دیگر کشورها حمایت میکنن از کشاورزان و باغداران برای همین در کشورشان پیشرفت دارن