ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری دانه کاج پینیائو در جنگل های آمازون

در این ویدئو تلاش کشاورزان برزیلی در کاشت، برداشت و فرآوری دانه کاج خوراکی به نام پینیائو (Pinhão) را در جنگل های آمازون مشاهده می کنید. پینیائو (Pinhão) دانهٔ خوراکی نوعی کاج به نام آراکاریای برزیلی (Araucaria angustifolia) است که بیشتر در جنوب برزیل رشد میکند. این دانه داخل مخروط درخت شکل میگیرد و پس از رسیدن، از آن جدا میشود. پینیائو به شکل ظاهری شبیه به بادامزمینی بزرگ و کشیده است، پوستی سفت دارد و مغز آن پس از پختن نرم، خوشمزه و مغذی میشود. مردم بومی و ساکنان مناطق جنگلی جنوب برزیل آن را بهصورت پخته یا در غذاها استفاده میکنند. این دانه منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر، و مواد معدنی است و بخشی از فرهنگ غذایی و کشاورزی سنتی آن منطقه را تشکیل میدهد.
کد خبر :
۲۵۳۶۳۹
بازدید :
۷۱
۱