ببینید؛ فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری هزاران کیلو زنجبیل در مزارع هند

ببینید؛ فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری هزاران کیلو زنجبیل در مزارع هند

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری هزاران کیلوگرم زنجبیل را در مزارع و کارخانه های هند مشاهده می کنید. زنجبیل (Ginger) یک گیاه دارویی و ادویه‌ای است که هم ریشه آن و هم طعم تند و معطرش مورد استفاده قرار می‌گیرد. ریشه زنجبیل خوراکی اصلی است و معمولاً تازه، خشک، پودر شده یا به صورت عصاره و روغن مصرف می‌شود. این گیاه در آشپزی برای طعم‌دهی به غذاها، چای‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد.

کد خبر : ۲۵۶۱۷۱
بازدید : ۱۷

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید