ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری قارچ شیتاکه در کوه های ژاپن

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری میلیون ها قارچ شیتاکه را در ژاپن مشاهده می کنید. قارچ شیتاکه (Shiitake Mushroom) یک نوع قارچ خوراکی محبوب ژاپنی است که به دلیل طعم غنی، بافت گوشتی و خواص غذایی بالا شناخته میشود. این قارچ معمولاً روی تنههای طبیعی درختان بلوط پرورش داده میشود و سرشار از فیبر، پروتئین، و ویتامینهاست. شیتاکه هم در آشپزی ژاپنی و آسیایی کاربرد زیادی دارد و هم بهعنوان مکمل غذایی بهخاطر فواید سلامتی آن استفاده میشود.
کد خبر :
۲۵۶۲۴۳
بازدید :
۱۸
۰