ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری بادام هندی در مزارع و کارخانه های چین

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری میلیون ها تن بادام زمینی را در مزارع و کارخانه های چین را مشاهده می کنید. بادام هندی (Cashew) یک میوه گرمسیری است که بیشتر در مناطق گرم و مرطوب رشد میکند. قسمت خوراکی آن دانه یا مغز بادام هندی است که پس از خشککردن و بودادن، مصرف میشود و بسیار مغذی است.میوه بادام هندی شامل دو بخش است: مغز بادام هندی، همان دانهای که مصرف میکنیم. و میوه گوشتی یا «سیب بادام هندی» – که قابل خوردن است و در بعضی کشورها به شکل آبمیوه یا مربا استفاده میشود.
کد خبر :
۲۵۶۴۳۳
بازدید :
۲۵
۰