ببینید؛ مراحل جالب کاشت، برداشت و فرآوری زردچوبه در هند

ببینید؛ مراحل جالب کاشت، برداشت و فرآوری زردچوبه در هند

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری زردچوبه و تهیه پودر آن را در هند مشاهده می کنید. زردچوبه (Turmeric) یک گیاه ریزوم‌دار گرمسیری است که در جنوب آسیا، به‌ویژه هند، به‌طور گسترده کشت می‌شود. بخش خوراکی آن ریشه زیرزمینی (ریزوم) است که پس از برداشت خشک و آسیاب می‌شود تا به شکل پودر زرد رنگ و معطر دربیاید.

کد خبر : ۲۵۸۱۰۷
بازدید : ۴۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید