ببینید؛ غذای روستایی در روسیه؛ پخت غذای سنتی خاشلاما با بال مرغ

در این ویدئو یک آشپز ماهر داغستانی ساکن یکی از روستاهای روسیه را مشاهده می کنید که با بال مرغ یک غذای سنتی ارمنی به نام خاشلاما را درست می کند. خاشلاما (Khashlama) غذای سنتی و محبوب ارمنستان است که از ترکیب گوشت (بره یا گاو) و سبزیجات تهیه میشود و به دلیل سادگی پخت و طعم خوبش در جشنهای سنتی این کشور حضور پررنگی دارد. نام این غذا از واژه «هاشل» به معنی تکه گوشت پختهشده گرفته شده و به صورت آهسته طبخ میشود. در این ویدئو این آشپز از بال مرغ به جای گوشت استفاده کرده است.
کد خبر :
۲۵۹۶۵۳
بازدید :
۴۶
۱