(تصاویر) سلبریتی‌ها و ثروتمندان آمریکایی که پس از ریاست جمهوری ترامپ مهاجرت کردند

(تصاویر) سلبریتی‌ها و ثروتمندان آمریکایی که پس از ریاست جمهوری ترامپ مهاجرت کردند

مهاجرت سلبریتی ها از آمریکا همراه با قدرت دلار آمریکا در برابر پوند، سرمایه‌گذاری در املاک بریتانیا را برای خانواده‌های آمریکایی جذاب‌تر کرده است. آنها به‌ویژه به مناطق اعیان‌نشین لندن مانند ناتینگ‌هیل، کنزینگتون و همپستد روی آورده‌اند. این پدیده که به «فرار ترامپی» (دونالد داش) معروف شده است.

کد خبر : ۲۳۲۳۰۹
بازدید : ۱۵۹

آمریکایی‌های ثروتمند و برخی سلبریتی ها در حال ترک ایالات متحده هستند تا از زندگی تحت ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ فرار کنند. کارشناسان می گویند که فضای سیاسی روز به روز متلاطم‌تر آن سوی اقیانوس، که اخیراً با مشاجره دونالد ترامپ با ولادیمیر زلنسکی در دفتر بیضی شدت گرفته، موجب مهاجرت سلبریتی ها از آمریکا شده است.

35_11zon

مهاجرت سلبریتی ها از آمریکا همراه با قدرت دلار آمریکا در برابر پوند، سرمایه‌گذاری در املاک بریتانیا را برای خانواده‌های آمریکایی جذاب‌تر کرده است. آنها به‌ویژه به مناطق اعیان‌نشین لندن مانند ناتینگ‌هیل، کنزینگتون و همپستد روی آورده‌اند. این پدیده که به «فرار ترامپی» (دونالد داش) معروف شده، با آمار وزارت کشور بریتانیا تأیید شده که نشان می‌دهد درخواست‌های شهروندی بریتانیا در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۴ با افزایش ۴۰ درصدی نسبت به سال قبل مواجه بوده است.

در حقیقت، بیش از ۶,۱۰۰ شهروند آمریکایی سال گذشته درخواست دادند، که بیشترین میزان از زمان آغاز ثبت آمار در دو دهه پیش است و ۲۶ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ بوده است.

چهره‌های مشهوری که آمریکا را ترک کرده‌اند

36_11zon

چهره‌های سرشناسی همچون الن دی‌جنرس و همراهش پورشا دی‌راسی، طراح مشهور تام فورد و زوج ستاره هالیوودی رایان گاسلینگ و همسرش اوا مندس در میان افرادی هستند که از آمریکا به سمت بریتانیا فرار کرده‌اند.

شایعاتی درباره نقل مکان ستاره‌های مشهور دیگری از جمله آمریکا فررا، بازیگر آمریکایی، به بریتانیا وجود دارد. وی پس از اینکه گفته بود می‌خواهد با انتخاب ترامپ از ایالات متحده خارج شود، در حال بررسی مدارس در غرب لندن دیده شده است.

37_11zon

الن دی‌جنرس سال گذشته به طور محسوسی هالیوود را به دلیل خشم از انتخاب دونالد ترامپ ترک کرد و برای شروعی تازه به منطقه کاتسوولدز انگلستان نقل مکان کرد. رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند که الن و پورشا، که به کمپین انتخاباتی ناموفق کامالا هریس کمک مالی کرده بودند، پس از پیروزی دونالد ترامپ تصمیم گرفتند از آمریکا خارج شوند و ظاهراً سوگند خورده‌اند که هرگز برنگردند.

38_11zon

آمریکا فررا، نیز تصمیم گرفته در جستجوی «بهترین فرصت‌ها» برای فرزندانش به بریتانیا مهاجرت کند. یک منبع آگاه در نوامبر گذشته گفت: «آمریکا ناراحت است که دونالد ترامپ دوباره رئیس‌جمهور شده است. او از شکست کامالا ویران شده است. او فکر می‌کرد کشوری که در آن زندگی می‌کند بهتر از این است.»

39_11zon

برخی دیگر برای منفعت فرزندان خود آمریکا را ترک کرده‌اند، از جمله رایان گاسلینگ و اوا مندس، در حالی که دیگر چهره های شناخته شده مانند سوفی ترنر، ستاره بریتانیایی «بازی تاج و تخت»، نیز اشاره کرده که می‌خواهد «از آمریکا خارج شود».

40_11zon

الیزابت اولسن، بازیگر آمریکایی که در دوران کرونا با همسر راک استارش، رابی آرنت، در ریچموند، جنوب غربی لندن زندگی می‌کرد، در نوامبر گفت که فکر می‌کند «باید در انگلستان زندگی کند». او در مصاحبه ای گفته است: «فکر نمی‌کنم در ایالات متحده زندگی کنم. لندن مکانی است که می‌توانید خیلی سخت و با جدیت کار کنید، و می‌توانید استراحت کنید، و می‌توانید در پارک‌ها و طبیعت باشید.»

او افزود: «می‌دانم هر کشوری نقص‌هایی دارد، اما هر بار که از ایالات متحده خارج می‌شوید، سیستم عصبی شما به هم می ریزد.»

ناتینگ هیل: بهشت آمریکایی‌های فراری

41_11zon

پس از انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور، خانواده‌های زیادی از ایالات متحده خارج شده اند و به دنبال خرید یا اجاره در بریتانیا هستند که این روند در حال اوج گرفتن است. به گفته کارشناسان، این روند در ماه های اخیر قطعاً ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.

یک زوج مستقر در هلند پارک ناتینگ هیل که موافقت کرده بودند خانه خود را بفروشند زیرا فکر می‌کردند کامالا هریس انتخاب خواهد شد، پس از پیروزی ترامپ تصمیم گرفتند بمانند، اما مجبور شدند خانه‌ای جدید بخرند چون قبلاً با فروش موافقت کرده بودند.

چشم‌انداز آینده: روندی که تشدید خواهد شد

42_11zon

با توجه به فضای سیاسی پرتنش آمریکا و اقدامات جنجالی دونالد ترامپ، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که موج مهاجرت آمریکایی‌های ثروتمند و مشهور به بریتانیا در سال‌های آینده تشدید خواهد شد. ناآرامی‌های اخیر، از جمله درگیری ترامپ با زلنسکی و تعلیق کمک‌های نظامی به اوکراین، تنها بر نگرانی‌های موجود افزوده است.

آمار وزارت کشور بریتانیا نشان می‌دهد که درخواست‌های آمریکایی‌ها از اواخر سال ۲۰۲۲ به طور پیوسته افزایش یافته است. این درخواست‌ها به‌ویژه در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۴ افزایش یافت و با رشد ۴۰ درصدی سالانه به حدود ۱,۷۰۰ مورد رسید. در مجموع، درخواست‌های شهروندی بریتانیا در سال گذشته میلادی ۶ درصد افزایش یافت و به ۲۵۱,۰۰۰ مورد رسید که رکورد دیگری است.

با ادامه دوره ریاست‌جمهوری ترامپ و احتمال تصمیمات جنجالی بیشتر، انتظار می‌رود مناطقی مانند ناتینگ‌هیل، کنزینگتون و همپستد همچنان مقصد محبوب آمریکایی‌های ثروتمندی باشد که به دنبال گریز از آنچه آن را «آمریکای ترامپ» می‌نامند، هستند.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید