جعفر دهقان: سر تجاوز به کشورمان شوخی نداریم

جعفر دهقان: سر تجاوز به کشورمان شوخی نداریم

جعفر دهقان، بازیگر تلویزیون و سینما که از دوران دفاع مقدس نیز خاطراتی درخصوص تجاوز دشمن به خاک میهن و دفاع ایرانیان در ذهن دارد، پیرامون حمله اسرائیل به کشور بیان کرد: رژیم صهیونیستی با چنین اقداماتی ثابت می‌کند که به آخر خطر رسیده و خودش هم باور دارد که کارش تمام است.

کد خبر : ۲۴۸۰۵۴
بازدید : ۶۰

جعفر دهقان خاطرنشان کرد: اسرائیل در دریای ظلمت غرق خواهد شد و فعلاً به هر چیزی دست‌اندازی می‌کند تا خودش را نجات دهد. آمریکا و برخی دیگر از کشورها در این راه به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند، اما درنهایت این رژیم نابود خواهد شد.

بازیگر سریال «یوسف پیامبر(ع)» تأکید کرد: در هشت سال دفاع مقدس هم دیدیم که کشورهای دیگر به عراق کمک می‌کردند تا ایران را در هم بکوبد، اما در نهایت چه شد؟ ما هشت سال تمام مقاومت کردیم و پیروز شدیم و کسی که شرمنده شد، دشمن بود.

وی خاطرنشان کرد: ایرانیان با وجود تفاوت عقاید، زمانی که پای وطن در میان باشد، همه اختلافات را کنار می‌گذارند و تنها چیزی که برایشان اهمیت دارد، حفظ مرزهای این آب‌وخاک است. به نظرم اسرائیل و سایر هم‌پیمانان آن‌ها، مردم ایران را نمی‌شناسند. ما سر تجاوز به کشورمان شوخی نداریم و تا پای جان مبارزه می‌کنیم.
دهقان با بیان اینکه نتانیاهو اشتباه محاسباتی کرده است، گفت: مردم این روزها احساس نگرانی نمی‌کنند و مانند شهروندان سایر کشورها نمی‌ترسند. ما شاید پناهگاهی نداشته باشیم، ولی توکلمان به خداست. اگر قسمت باشد در جنگ شهید می‌شویم، اگر نه باقی می‌مانیم و پیروزی کشور را می‌بینیم.

این بازیگر اضافه کرد: اکنون مردم اسرائیل با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند و فقط به فکر راه فراری هستند تا منطقه را ترک کنند. دراین‌بین رسانه‌های خارج از کشور که اخبار جنگ را پوشش می‌دهند، به انعکاس پرتاب‌های موفق موشک‌های ایرانی نمی‌پردازند و جرأت به‌تصویرکشیدن قدرت نظامی ایران را ندارند. در چنین شرایطی به پوشش کوچک‌ترین اقدامات تهاجمی اسرائیل علیه ایران می‌پردازند و معلوم است که می‌خواهند هدفمند جنگ روانی و رسانه‌ای علیه ما راه بیندازند.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی وقتی دید دستش به جایی بند نیست، به صداوسیما حمله کرد که حرکت بسیار رذیلانه‌ای بود. رسانه ملی غیر از انعکاس صدای حقیقت و اطلاع‌رسانی دقیق هیچ کار دیگری نمی‌کند و اسرائیل این شفاف‌سازی را به ضرر خودش می‌داند.

منبع: ایسنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید