این گیاه پودر کننده سنگ کلیه، کاهش التهاب و درد آرتریت است!
چای پالو آزول یک نوشیدنی محبوب در آمریکای جنوبی است، اما مشخصات غذایی منحصر به فرد و فواید سلامتی آن باعث شده تا در سال های اخیر در نقاط مختلف جهان نیز محبوبیت بیشتری پیدا کند
چای پالو آزول یک چای دیورتیک گیاهی و طبیعی است که با پوست گیاه پالو آزول که با نام علمی Eysenhardtia polystachya شناخته می شود، دم می شود. این گیاه که به عنوان چوب کلیوی نیز شناخته می شود، هزاران سال است که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و پوست آن حاوی مواد مغذی بسیار منحصر به فردی است. هنگامی که Palo Azul را خریداری می کنید، معمولاً به شکل تراشه های چوب از پوست است که می توانید آن را در آب بریزید تا فلاونوئیدها، استرول ها و ترکیبات فنلی موجود در این گیاه عالی آزاد شود.
این مواد تشکیل دهنده تاثیرات زیادی را در بدن دارند، اما این چای به دلیل اثرات محافظت از کبد شناخته شده است، به این معنی که از کبد محافظت می کند تا بتواند به درستی بدن را سم زدایی کند. در سالهای اخیر، برای کسانی که نیاز به آزمایشهای دارویی دارند، بسیار محبوب شده است، احتمالاً دلیل محبوبیت ان ادرار آور بودن آن است که متابولیتها را از برخی مواد مانند ماری جوانا خارج میکند.
فواید چای پالو آزول
فواید اولیه چای پالو آزول شامل موارد زیر است:
محافظت از سلامت کلیه ها
کاهش التهاب
کاهش وزن
درمان ناراحتی های گوارشی
پیشگیری از بیماری های مزمن
بهبود سلامت روان
بیایید در زیر به جزئیات مزایا نگاه کنیم:
1. فواید چای پالو آزول برای سنگ کلیه و سلامت کلیه
استفاده از چای پالو آزول در طول تاریخ، تقویت و محافظت از سیستم های سم زدایی طبیعی بدن بوده است. نتایج یک مطالعه منتشر شده در مجله Pharmacognosy نشان می دهد که این چای ممکن است از استرس اکسیداتیو جلوگیری کند و آسیب سلولی کلیه و پانکراس را سرکوب کند. این چای همچنین ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد، ادرار سالم و دفع سریع متابولیت های سموم را از بدن تقویت کند.
2. فواید چای پالو آزول برای کاهش التهاب و درد آرتریت
اجزای فعال این چای احتمالاً درد و ناراحتی آرتریت و همچنین سایر بیماری های التهابی مانند نقرس را به حداقل می رساند . مقاله دیگری که در مجله آفریقایی داروسازی و فارماکولوژی منتشر شد، نشان داد که چای پالو آزول حتی ممکن است در درمان التهاب مزمن و حاد موثر باشد و به طور موثر ادم (تورم) را در نواحی ملتهب کاهش دهد.
3. فواید چای پالو آزول برای درمان ناراحتی های گوارشی
خواص ضد التهابی خارق العاده چای پالو آزول به سیستم گوارشی نیز می رسد. یک مقاله در مجله Ethnopharmacology در سال 2018 نشان می دهد که این چای یک عامل موثر ضد اسهال است. این چای به اندازه داروهای استاندارد موثر است.
4. فواید چای پالو آزول برای لاغری و کاهش وزن
مقاله ای که در مجله Pharmacognosy منتشر شد، اثرات امیدوارکننده ای را بر وزن بدن در مدل های حیوانی نشان داد. موش های دریافت کننده Eysenhardtia polysachya نه تنها کاهش وزن داشتند بلکه گلوکز، تری گلیسیرید و کلسترول خونشان نیزکاهش یافت. مکانیسم این اثر کاهش وزن به خوبی شناخته نشده است، اگرچه ممکن است تا حدی به دلیل اثرات دیورتیک گیاه باشد. مطالعات بیشتری برای بررسی بهتر استفاده از این چای به عنوان کاهش وزن مورد نیاز است.
5. فواید چای پالو آزول برای پیشگیری از بیماری های مزمن
استرس اکسیداتیو با بسیاری از بیماری های مزمن از جمله سرطان، بیماری قلبی ، سکته مغزی و دیابت مرتبط است. ترکیبات موجود در چای دارای فعالیت آنتی اکسیدانی و مهار رادیکال های آزاد هستند که ممکن است به طور بالقوه به محافظت در برابر این شرایط کمک کند. چای پالو آزول نیز ممکن است یک عامل موثر برای دیابت باشد. این چای قند خون بالا، کلسترول بالا را مهار می کند و از کبد محافظت می کند، که همه اینها در کمک به پیشگیری از عوارض مختلف دیابت مهم هستند.
نحوه درست کردن چای پالو آزول
اگر بتوانید تراشه های چوب پالو آزول را در یک فروشگاه وارداتی یا خواربارفروشی پیدا کنید، می توانید چای پالو آزول را به سادگی در خانه درست کنید. بیایید نگاهی به دستورالعمل های ساده ای که در زیر برای تهیه چای پالو آزول در خانه آورده شده است بیندازیم.
یک دستور العمل آسان برای تهیه چای پالو آزول
از این دمنوش گیاهی سم زدا چه گرم و چه سرد لذت ببرید!
مواد لازم
1 اونس پالو آزول بارک
6 فنجان آب
دستورالعمل ها
1. برای تهیه چای پالو آزول، 6 فنجان آب را در یک کتری بزرگ بریزید تا بجوشد.
2. 1 اونس خرده چوب پالو آزول را به آب اضافه کنید.
3. در کتری را بگذارید و اجازه دهید چای به مدت یک ساعت بجوشد.
4. از روی حرارت بردارید و پوست آن را که روی اب شناور است را بردارید.
این چای حاصل را می توانید گرم یا سرد بنوشید. اگر می خواهید سرد بنوشید، آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید.
نکته
با دم کردن چای، رنگ آن تغییر می کند. از میان طیف های رنگی مختلف قهوه ای، قرمز و آبی عبور می کند. اگر می خواهید رنگ چای آبی تر باشد، می توانید آن را به مدت نیم ساعت بجوشانید علاوه بر این، رنگ آبی صرفاً به عنوان انکسار نور دیده می شود. اگر می خواهید سایه شدیدتری از آبی داشته باشید، چای را در یک بطری آب شفاف یا لیوان بریزید و آن را نزدیک نور نگه دارید. این باعث می شود رنگ های آبی چای را ببینید.
عوارض جانبی و مضرات چای پالو آزول
عوارض جانبی بسیار کمی در رابطه با نوشیدن چای پالو آزول وجود دارد و هیچ موردی از سمیت آن گزارش نشده است. با این حال، برخی از افراد ناراحتی های گوارشی را تجربه می کنند و این چای برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی شود.
منبع: سرگرمی روز