طرز تهیه بیج بیج؛ کباب تابه ای خوشمزه مازندرانی با طعمی ساده و دلپذیر!
بیج بیج یا بیج کباب، با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه میشود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است.
کد خبر :
۲۰۷۳۴۰
بازدید :
۵۴۲۵
بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است که شباهت زیادی به کباب تابهای دارد. این غذای لذیذ با گوشت چرخ کرده، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه میشود و به دلیل طعم دلپذیر و سادگی در تهیه، بسیار پرطرفدار است. این غذا معمولاً همراه با برنج کته سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه بیج بیج (بیج کباب)
مواد لازم مقدار
گوشت چرخکرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
آب | ۱/۲ پیمانه |
دستور پخت بیج بیج (بیج کباب)
- آماده سازی گوشت چرخ کرده: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند. این مرحله برای طعم گیری و قوام کباب مهم است.
- سرخ کردن گوشت: در یک تابه مقداری روغن بریزید و گوشت چرخکرده را به صورت تکه های کوچک یا به شکل یک تکه بزرگ در تابه پهن کنید. گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی و کاملاً پخت شود.
- اضافه کردن رب گوجهفرنگی: پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با رب گوجهفرنگی چند دقیقه دیگر بپزد تا طعمها خوب ترکیب شوند.
- پخت نهایی: اجازه دهید بیج بیج به آرامی جا بیفتد و آب خوراک کمی کشید شود. طعم دلپذیر و عطر گوشت و رب گوجهفرنگی باید در این مرحله به خوبی با هم ترکیب شد باشد.
- سرو بیج بیج: بیج بیج را با برنج کته یا پلو زعفرانی سرو کنید. این غذا معمولاً همراه با سبزیخوردن یا ماست سرو میشود.
منبع: بانو زی
۷