(ویدئو) یک روش متفاوت برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی به شیوه رستورانی
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 3 عدد ران مرغ، 2-3 عدد پیاز، سیر ۲تا۳ حبه، هویج یک عدد متوسط، فلفل دلمه یک عدد کوچک یا نصف یک عدد متوسط، آبلیمو یا آبغوره ۳تا۵ قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، آب یک لیوان و ادویه شامل: پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده، سرکه بالزامیک، زردچوبه ۱قاشق چایخوری، فلفل قرمز و سیاه به اندازه وهل ۲عدد این مرغ مجلسی را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۰۵۶
بازدید :
۸۴۲
۳