(ویدئو) فرآیند دیدنی کاشت و برداشت قارچ شیتاکه در جنگل های ژاپن
شیتاکه (به انگلیسی: Shiitake、Shiitake mushroom) یک نوع قارچ خوراکی است. این قارچ در کشورهای ژاپن، چین جهت مصرف خوراکی کشت داده میشود. در قسمت جنوب شرقی آسیا در خط رویش درختان و نیوزلند میروید. در زمانهای قدیم در ژاپن امکان کاشت این قارچ نبود و تنها در مناطقی که به صورت طبیعی رشد میکرد، برداشت میشد. شیتاکه در آشپزی بودایی یکی از موادغذایی مهمی است که برای درست کردن سوپ از آن استفاده میشود. در قدیم یکی از مواد گرانقیمت بهشمار میآمد.
کد خبر :
۲۱۴۹۳۹
بازدید :
۹۰
۱