(ویدئو) روش صحیح آماده سازی قهوه ترک
قهوه ترک روشی برای آماده کردن قهوه است که در طول سالیان دراز قهوه نوشی مردمان سرزمین خاورمیانه، آداب و رسوم مخصوصی برای تهیه و سرو کردن آن به وجود آمده است. کمتر قهوهای داریم که اینگونه با فرهنگ و سنتهای یک جامعه پیوند خورده باشد.
قهوه ترک که اصالت و سنتی بودن را همواره با خود به همراه دارد را شاید بهتر باشد یک روش و سنت آماده کردن قهوه بدانیم تا یک نوشیدنی قهوه؟! قهوه ترک زیر بنا و جد اصلی قهوههای دمی مانند قهوه فرانسه و اسپرسو است.
قهوه ترک روشی برای آماده کردن قهوه است که در طول سالیان دراز قهوه نوشی مردمان سرزمین خاورمیانه، آداب و رسوم مخصوصی برای تهیه و سرو کردن آن به وجود آمده است. کمتر قهوهای داریم که اینگونه با فرهنگ و سنتهای یک جامعه پیوند خورده باشد.
روایت اول میگوید که:
در زمان امپراطوری عثمانی، حکمران یمن متوجه شد که مردم کشورش نوشیدنی جدیدی دارند که از دانههای قهوه تهیه میشود. وی تصمیم گرفت این نوشیدنی را به سلطان عثمانی معرفی کند. از قضا سلطان خیلی از قهوه خوشش آمد و این شد شروع معرفی و گسترش قهوه ترک در عثمانی که ترکیه امروزی هم قسمتی از آن امپراطوری بود.
و، اما روایت دوم درباره تاریخچه قهوه ترک:
در سال ۱۵۵۴ میلادی دو مرد سوری به استانبول مهاجرت کردند و دانههای قهوه را با خود به ترکیه بردند. همچنین این دو مرد در استانبول اولین قهوه خانه را راه اندازی کردند.
منبع: عصر ایران/ فنجونت