(ویدئو) افغانستانی ها نان (افغانی) بربری را به همین سادگی در خانه پخت می کنند
![(ویدئو) افغانستانی ها نان (افغانی) بربری را به همین سادگی در خانه پخت می کنند](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/g6XHyXUHAYIX/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT10JOAmJmUT_qmtYY4PYtp/maxresdefault+-+2024-03-03T140119.402_11zon.jpg)
در این ویدئو فرآیند پخت نان (افغانی) بربری به سبک و روش آسان یک بانوی روستایی افغانستان را می بینید. او می گوید که این نان ها را با یک کیلوگرم آرد، 7 گرم مخمر، دو قاشق شکر، یک قاشق نمک و یک قاشق روغن پخت می کند و به میزان لازم آب هم در پخت نان به کار می رود.
کد خبر :
۱۷۹۳۲۳
بازدید :
۴۱۵
۷