طرز تهیه و مواد لازم لواشک آلو

طرز تهیه و مواد لازم لواشک آلو

لواشک آلو یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین میان‌وعده‌ها در ایران است.

کد خبر : ۲۰۲۴۵۵
بازدید : ۱۲۵

ما در این مطلب، طرز تهیه و مواد لازم لواشک آلو را برای شما آوردیم.

27_11zon (17)

موادلازم:

آلو: 1 کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم (اختیاری)
آب: نصف لیوان

28_11zon (19)

طرز تهیه لواشک آلو:

آلوها را خوب بشویید تا خاک و آلودگی آن‌ها از بین برود. سپس آن‌ها را در یک قابلمه بریزید و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها به آرامی پخت و نرم شوند.

پس از اینکه آلوها کاملاً نرم شدند و پوست آن‌ها به راحتی از گوشت جدا شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آلوها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آن جدا شود و فقط گوشت آلو باقی بماند.

در صورت تمایل، مقداری نمک به مخلوط آلو اضافه کنید تا طعم لواشک متعادل‌تر شود. این مرحله اختیاری است و بست به ذائقه خود می‌توانید مقدار نمک را تنظیم کنید.

یک سینی بزرگ انتخاب کنید و آن را با پلاستیک بپوشانید. سپس مخلوط آلو را به صورت یکنواخت روی سینی پهن کنید. دقت کنید که ضخامت لواشک بیش از حد زیاد نباشد؛ معمولاً ضخامت 2 تا 3 میلی‌متر مناسب است.

سینی را در محلی آفتابی و خشک قرار دهید تا لواشک به مرور خشک شود. مدت زمان خشک شدن بست به میزان گرما و نور آفتاب متفاوت است، ولی معمولاً 2 تا 3 روز زمان می‌برد. اگر در منطقه‌ای با آفتاب کم زندگی می‌کنید، می‌توانید لواشک را در فر با دمای 50 درجه سانتی‌گراد به مدت چند ساعت خشک کنید.

پس از خشک شدن، لواشک را به قطعات دلخواه برش دهید و در ظرف‌های مناسب نگهداری کنید.

لواشک آلو آماده است! این لواشک خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک میان‌وعده سالم و خوش‌طعم مصرف کنید.

منبع: بانو زی

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید