(تصاویر) سفر به ایران قدیم؛ ملکه هیپیهای ایران خودکشی کرد!
![(تصاویر) سفر به ایران قدیم؛ ملکه هیپیهای ایران خودکشی کرد!](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/fJTUEQyQvwPT/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSF8uVz4rMxn6BPe8YNSRct/8.jpg)
۵۰ سال پیش مهرنوش شریعتپناهی که به عنوان ملکه هیپیها ایرانی مشهور شده بود، به زندگی خود در پاریس خاتمه داد.
کد خبر :
۲۰۳۷۵۴
بازدید :
۱۸۷
به دنبال فراگیر شدن مرام و مسلک هیپیگری در جهان، در ایران نیز اشخاصی به این روش گرایش نشان داده و هیپی شدند. مهرنوش شریعتپناهی از کسانی بود که در این مسلک به ملکه هیپیهای ایران معروف شده بود. به راه انداختن محفل هیپیگری، کشیدن نقاشی روی اعضای بدن، نوشتن کتاب و فیل سواری در خیابان پهلوی تهران -خیابان ولیعصر(عج)- از کارهای معروف شریعتپناهی است.
روزنامه اطلاعات ۶ شهریور ۱۳۵۳ به دنبال خودکشی شریعت پناهی در پاریس شرحی بر زندگی او منتشرکرد. این شرح را بخوانید و عکسهای ملکه هیپیهای ایران را تماشا کنید.
منبع: اطلاعات آنلاین
۰