(ویدئو) نحوه پخت دیل دکونه و کل کباب؛ غذاهای فراموش شده گیلانی
![(ویدئو) نحوه پخت دیل دکونه و کل کباب؛ غذاهای فراموش شده گیلانی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/8XKVaINQOgRl/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT_IcQNds53GS6M8Kjl4Mwf/35_11zon.jpg)
در این ویدئو یک مادربزرگ گیلانی با مواد اولیه برای پخت دیل دکونه : 8 عدد بادمجان متوسط، 3 عدد گوجه فرنگی، 200 گرم گردو، 2 قاشق غذاخوری رب انار، چوچاق معادل 20 گرم، نمک 3 قاشق چایخوری، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری، زردچوبه 2قاشق چایخوری و همچنین مواد مورد نیاز کلکباب: بادمجان 2 عدد بزرگ، سیر 5 حبه، دانه انار ترش 50 گرم، نمک 2 قاشق چایخوری، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری و گلپر 1 قاشق چایخوری این دو غذای از یاد رفته را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۴۱۸۹
بازدید :
۴۵۵۲
۵۴