(ویدئو) یک روش متفاوت برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی به شیوه رستورانی

(ویدئو) یک روش متفاوت برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی به شیوه رستورانی

در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 3 عدد ران مرغ، 2-3 عدد پیاز، سیر ۲تا۳ حبه، هویج یک عدد متوسط، فلفل دلمه یک عدد کوچک یا نصف یک عدد متوسط، آبلیمو یا آبغوره ۳تا۵ قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، آب یک لیوان و ادویه شامل: پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده، سرکه بالزامیک، زردچوبه ۱قاشق چایخوری، فلفل قرمز و سیاه به اندازه وهل ۲عدد این مرغ مجلسی را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۴۰۵۶
بازدید : ۸۴۲

 

 

 

 

 

 

 

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید