(ویدئو) یک روش متفاوت برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی به شیوه رستورانی

(ویدئو) یک روش متفاوت برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی به شیوه رستورانی

در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 3 عدد ران مرغ، 2-3 عدد پیاز، سیر ۲تا۳ حبه، هویج یک عدد متوسط، فلفل دلمه یک عدد کوچک یا نصف یک عدد متوسط، آبلیمو یا آبغوره ۳تا۵ قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، آب یک لیوان و ادویه شامل: پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده، سرکه بالزامیک، زردچوبه ۱قاشق چایخوری، فلفل قرمز و سیاه به اندازه وهل ۲عدد این مرغ مجلسی را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۴۰۵۶
بازدید : ۸۰۶

 

 

 

 

 

 

 

۳
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید