(ویدئو) طرز تهیه شیرینی چوکس یا نان خامه ای فرانسوی
 
    در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با مواد اولیه شامل: 180 میلی لیتر آب، 75 گرم کره، 115 گرم آرد، 3 عدد تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر و مواد تشکیل دهنده کاستارد: 3 عدد زرده تخم مرغ، 4 قاشق غذاخوری شکر، 500 میلی لیتر شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد و وانیل و برای مواد خامه فرم گرفته: 240 میلی لیتر خامه غلیظ و یک قاشق غذاخوری شکر این نان خامه ای را درست می کند.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۱۰۸۶۳
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۶۸۴۰        
      
    
  
        
            ۶۵            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              