(ویدئو) میوه گوآوا چگونه کشت، برداشت و فرآوری می شود؟
گوآوا یا امرود (نام علمی Psidium guajava) نوعی گیاه گرمسیری با درختچهای همیشهسبز است. این درختچه بومی آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی، پرو، برزیل و مکزیک است و در مناطق دیگری از دنیا از جمله آسیای جنوبی (پاکستان و هندوستان) و بخشهایی از جنوب ایران نیز یافت میشود. میوه گواوا چیزی همانند به زیتون یا انار کوچک است. رنگ میوه قرمز یا زرد است. میوهٔ آن شیرین است و آن را خام یا پخته به شکل مربا و ژله میخورند. (این میوه هورکیتا هم نامیده می شود.)
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۱۱۵۶۷
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۲۰۳        
      
    
  
        
            ۱            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              