(ویدئو) فرآیند صید و فرآوری ماهی دم زرد در ژاپن: از دریا تا سفره

فرآیند صید و پردازش ماهی دم زرد در ژاپن یکی از مراحل دقیق و حرفه‌ای در صنعت ماهیگیری است. ماهی‌ها بلافاصله پس از صید به سرعت پردازش می‌شوند تا طعم تازه و کیفیت بالا حفظ شود. از مرحله صید در دریا تا بسته‌بندی نهایی برای ارسال به بازارهای جهانی، این فرآیند با دقت و توجه به جزئیات انجام می‌شود تا بهترین ماهی دم زرد به دست مصرف‌کنندگان برسد.

کد خبر : ۲۲۳۸۱۸
بازدید : ۳۰
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید