(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ نان پاراتای کره ای در کراچی

این ویدئو که در خیابان های کراچی پاکستان ضبط شده است، فرآیند پخت یک نان محلی را به روش یک آشپز خیابانی نشان می دهد. پاراتا یک نان تخت و محلی است که در کشورهای جنوب آسیا، مانند هند، پاکستان و بنگلادش، محبوب است. این نان از ترکیب دو واژه «پارات» (به معنی لایه) و «آتا» (به معنی آرد) به وجود آمده و به معنی لایههای خمیر پخته شده است. پاراتا در مناطق مختلفی که گندم قوت غالب است، مانند افغانستان، مالزی و تایلند، مصرف میشود.
کد خبر :
۲۲۵۵۳۵
بازدید :
۲۴۱
۰