(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت نان ازبکی در قابلمه

(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت نان ازبکی در قابلمه

در این ویدئو یک مادربزرگ آشپز مشهور ساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که یک نان ازبکی خوشمزه درست می کند. نان ازبکی، که به آن "نان تندوری ازبک" هم گفته می‌شود، یک نان سنتی است که در کشورهای آسیای مرکزی به ویژه ازبکستان بسیار محبوب است. این نان به طور معمول در تندور (یک نوع تنور سنتی) یا در کازان پخته می‌شود که باعث می‌شود نان طعم و بافت خاصی پیدا کند. نان ازبکی معمولاً گرد و صاف است و پوسته‌ای ترد و داخلی نرم و پفی دارد. معمولاً از آرد، آب، نمک و مخمر تهیه می‌شود و برای همراهی با خوراک‌هایی مانند سوپ‌ها، کباب‌ها، یا خورشت‌ها مصرف می‌شود.

کد خبر : ۲۲۵۷۰۸
بازدید : ۳۵

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید