طرز تهیه ترشی شلغم خانگی
در این مطلب طرز تهیه ترشی شلغم خانگی را یاد بگیرید.
اگر شما هم به درست کردن انواع ترشی علاقمند هستید،دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی شلغم
شلغم | ۱ کیلو |
لبو | ۱-۲ عدد |
سیر | ۳-۴ حبه |
برگ بو | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
آب جوشیده سرد | ۲ لیوان |
سرکه | ۲ لیوان |
سیاه دانه ، تخم گشنیز ،گلپر | ۱ قاشق مرباخوری (در صورت تمایل) |
رسپی ترشی شلغم :
مرحله اول :
برای درست کردن این ترشی ابتدا شغلم ها رو خوب می شوییم و آبکش می کنیم. پوستشون رو می گیریم و سر و تهشون رو جدا کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم. اگر دوست داشتید می تونید قالب هم بزنید.
لبو خام قرمز رو هم می شوییم و پوست می گیریم و خرد یا قالب می زنیم. (لبو به این دلیل اضافه می کنیم که ترشیمون خوش رنگ و قرمز بشه.اگر نداشتید می تونید حذف کنید. یا از کلم قرمز استفاده کنید.)
سیر ها رو هم پوست می گیریم و به شکل ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله دوم :
دو لیوان آب رو داخل قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار می دیم. یک قاشق مرباخوری نمک و برگ بو رو هم داخلش می ریزیم. بعد از اینکه آب جوشید کنار می گذاریم تا خنک بشه.
مرحله سوم :
داخل شیشه ای تمیز و خشک یک لایه شلغم خرد شده ، چند دونه لبو و سیر می ریزیم و دوباره شلغم. به همین ترتیب لایه لایه می ریزیم تا شیشه پر بشه. یک قاشق مرباخوری هم سیاه دانه ،گلپر و تخم گشنیز می ریزیم. که اختیاری هست.
مرحله چهارم :
آب جوشیده سرد شده رو با دو لیوان سرکه سفید مخلوط می کنیم و شیشه رو باهاش پر می کنیم.
درب شیشه رو محکم می بندیم و در یخچال می گذاریم.
بعداز یک هفته ترشی خوشمزه و مقوی ما آماده س
نوش جونتون
زمان آماده سازی : ۱ ساعت
ترشی شلغم رو می تونید در کنار انواع غذاها میل کنید.
امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
منبع: عصر ترکیه