(ویدئو) غذای روستایی در ایران؛ پخت نان ازبکی و خوراک جگر در هوای برفی

(ویدئو) غذای روستایی در ایران؛ پخت نان ازبکی و خوراک جگر در هوای برفی

در این ویدئو یک مادر و دختر ساکن روستاهای گیلان را خواهید دید که نان ازبکی و خوراک جگر آماده می کنند. نان ازبکی یک نوع نان سنتی و محبوب در ازبکستان و برخی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی مانند تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان است. این نان، معمولاً گرد و ضخیم است و در تنور سنتی (تندیر) پخته می‌شود.

کد خبر : ۲۳۰۷۴۶
بازدید : ۱۵۲

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید