ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت منتو، غذای محبوب افغان ها در غار

منتو یا مانتی یک نوع کوفته یا دلمه است که در آشپزی افغانستان، ترکیه و برخی کشورهای آسیای مرکزی محبوب است. این غذا از خمیر نازک پرشده با گوشت چرخکرده (معمولاً گوشت گاو یا گوسفند) و پیاز تهیه میشود. سپس این کوفتهها بخارپز میشوند و اغلب با سس ماست و سسهای مخصوص سرو میشوند. منتو یک غذای خوشمزه و مقوی است که در گردهماییها و مناسبتهای خاص به عنوان پیشغذا یا وعده اصلی استفاده میشود.
کد خبر :
۲۳۷۳۹۰
بازدید :
۱۷۳۷۷
۲۷۰