ببینید؛ مراحل کاشت و برداشت میوه یوزو و تهیه یک ادویه معروف با آن در ژاپن

ببینید؛ مراحل کاشت و برداشت میوه یوزو و تهیه یک ادویه معروف با آن در ژاپن

یوزو، یک نوع مرکبات است که به‌طور عمده در کشورهای آسیایی، به ویژه ژاپن، کره و چین، کشت می‌شود. این میوه شبیه به لیمو است اما اندازه کوچکتر و طعمی متمایز دارد که ترکیبی از لیمو و گریپ‌فروت است. یورو در آشپزی ژاپنی به‌عنوان ادویه و طعم‌دهنده برای غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر استفاده از میوه‌ی یوزو، پوست آن نیز برای تهیه محصولات مختلفی مانند سس‌ها، مرباها، و ادویه‌ها به‌کار می‌رود. یکی از محصولات معروف تهیه‌شده از یوزو، یوزوکووشو (Yuzukosho) است که یک نوع ادویه تند است که از ترکیب یوزو، فلفل سبز تند و نمک تهیه می‌شود. این ادویه معمولاً به‌عنوان چاشنی برای غذاهای مختلف مانند گوشت، ماهی، و سوپ‌ها استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۳۷۷۰۴
بازدید : ۱۷

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید