ببینید؛ غذای خیابانی در هند؛ پخت غذای سنتی چوله کولچه در قاضی آباد

ببینید؛ غذای خیابانی در هند؛ پخت غذای سنتی چوله کولچه در قاضی آباد

چوله کولچه (Chole Kulche) یکی از غذاهای محبوب و خیابانی شمال هند، به‌ویژه در پنجاب و دهلی است. این غذا از دو بخش تشکیل می‌شود: چوله (Chole): خوراک نخود سفید پخته شده با ادویه‌های معطر هندی مثل گرام ماسالا، زیره، زنجبیل، سیر، پیاز و گاهی گوجه‌فرنگی و کولچه (Kulche): نانی نرم و سفید که در تنور یا ماهیتابه پخته می‌شود. معمولاً با کره یا کره گیاهی گرم و تازه سرو می‌شود. قاضی آباد شهری در شمال هند است که در ایالت اوتار پرادش (Uttar Pradesh) قرار دارد. این شهر در نزدیکی پایتخت هند، دهلی نو، واقع شده و یکی از مناطق مهم و پرجمعیت حومه دهلی به شمار می‌رود. غازی‌آباد به خاطر موقعیت جغرافیایی‌اش و نزدیکی به دهلی، یک مرکز صنعتی و مسکونی پررونق است. همچنین به دلیل غذاهای خیابانی خوشمزه‌اش، مثل چوله کولچه، شهرت زیادی در میان علاقه‌مندان به غذا دارد.

کد خبر : ۲۳۹۱۶۲
بازدید : ۳۶۱

 

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید