ببییند؛ غذای خیابانی در مالزی؛ پخت مندی ماهی کپور توسط آشپز قطری در کوالالامپور

مندی ماهی هامور ترکیبی است از دو عنصر محبوب در آشپزی عربی: مندی (Mandi): یک غذای سنتی یمنی است که در سراسر خاورمیانه و کشورهای عربی خلیجفارس بسیار محبوب است. این غذا معمولاً از برنج معطر، ادویههای خاص، و گوشت (مرغ، بره یا ماهی) تهیه میشود و بهصورت سنتی در تنور یا زمین داغ (مخصوص ماندی) پخته میشود تا طعم دودی و ویژهای پیدا کند. ماهی هامور (Hamoor): هامور یک نوع ماهی پرطرفدار در منطقه خلیجفارس است که به خانواده گروپر (Grouper) تعلق دارد. گوشت آن سفید، لطیف و بدون تیغ زیاد است و برای غذاهای سنتی مثل کباب، خورشت، یا همین ماندی بسیار مناسب است.
کد خبر :
۲۳۹۲۴۷
بازدید :
۴۷
۲