ببییند؛ غذای خیابانی در مالزی؛ پخت مندی ماهی کپور توسط آشپز قطری در کوالالامپور

ببییند؛ غذای خیابانی در مالزی؛ پخت مندی ماهی کپور توسط آشپز قطری در کوالالامپور

مندی ماهی هامور ترکیبی است از دو عنصر محبوب در آشپزی عربی: مندی (Mandi): یک غذای سنتی یمنی است که در سراسر خاورمیانه و کشورهای عربی خلیج‌فارس بسیار محبوب است. این غذا معمولاً از برنج معطر، ادویه‌های خاص، و گوشت (مرغ، بره یا ماهی) تهیه می‌شود و به‌صورت سنتی در تنور یا زمین داغ (مخصوص ماندی) پخته می‌شود تا طعم دودی و ویژه‌ای پیدا کند. ماهی هامور (Hamoor): هامور یک نوع ماهی پرطرفدار در منطقه خلیج‌فارس است که به خانواده گروپر (Grouper) تعلق دارد. گوشت آن سفید، لطیف و بدون تیغ زیاد است و برای غذاهای سنتی مثل کباب، خورشت، یا همین ماندی بسیار مناسب است.

کد خبر : ۲۳۹۲۴۷
بازدید : ۴۷

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید