بهتازگی فهرست نهایی برترین آثار مسابقه جهانی عکاسی غذا اعلام شده است. در این رقابت بزرگ، داوران هزاران عکس از بیش از ۷۰ کشور را بررسی کردند و بهترینها را برگزیدند. برندگان نهایی در مراسمی ویژه که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت در شهر لندن برگزار میشود، معرفی میشوند.
در این مطلب، منتخبی از تصاویر چشمگیر راهیافته به فینال را با هم مرور میکنیم؛ عکسهایی که شکوه غذا و هنر عکاسی را در بالاترین سطح ممکن به نمایش گذاشتهاند.

یکی از معروفترین غذاهای مدرن ایتالیایی: ریزوتوی زعفرانی با برگ طلایی که استاد گوالتیرو مارکزی در سال ۱۹۸۱ آن را خلق کرد.
عکاس: Marina Spironetti

چوپانان در سپیدهدم در کنار گاومیشهای در حال چرا، صبحانهای دلپذیر میل میکنند.
عکاس: Pinu Rahman

نانهای شکلاتی؛ ترکیبی خوشمزه از شیرینی و شکلات
عکاس: Amy Treasure

پاستاهای صدفی؛ زیبایی ساده و بینقص در آشپزی ایتالیایی
عکاس: Federica Melania Orsini

فروشندگان خیابانی نیویورک حتی در کولاک برفی هم انبه و میوههای گرمسیری میفروشند.
عکاس: Ellen Speiser

پیکارونز؛ شیرینیای شبیه به دونات با طعمی بینظیر
عکاس: Jan C. Brettschneider

تصویری خاص از خوراکی نیویورک
عکاس: Ben Cole

رنگهای زندهی ماهی؛ زیبایی طبیعت در دل دریاها
عکاس: Kidsadakon Sukmool

نمایی از بهترین فروشگاه مواد غذایی، تجربهای واقعی از طعمهای اصیل ایتالیا با عطری از پنیر و ژامبون تازه
عکاس: Judith Balari

نمای نزدیک از سالاد؛ ترکیبی دلنشین از رنگ و طراوت
عکاس: Evie Sarkar

فصل برنج؛ چشماندازی بینظیر از طبیعت و زندگی کشاورزی
عکاس: Chim Oanh

خمیر فیلو دستساز
عکاس: Andrea Swenson

شکلاتهایی که با دقت و ظرافت کامل استایل شدهاند؛ هنری خوشمزه و دیدنی
عکاس: Karl Bruning

دنیایی از سبزیجات تازه؛ جشن رنگها و طعمهای طبیعی
عکاس: James Neice
مسابقهی جهانی عکاسی غذا، امسال هم با تصاویری بینظیر از سراسر دنیا، هنر و خلاقیت در ثبت لحظههای خوشمزه را به نمایش گذاشت. دیدن این تصاویر نهتنها الهامبخش است؛ بلکه به ما یادآوری میکند چطور غذا میتواند فراتر از نیاز روزمره، به هنری جهانی تبدیل شود. کدام تصویر برای شما جذابتر بود؟
منبع: خبرآنلاین