ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهی دم زرد و تهیه ساشیمی و خوراک در کانازاوا

ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ برش ماهی دم زرد و تهیه ساشیمی و خوراک در کانازاوا

این ویدئو که در خیابان های کانازاوای ژاپن ضبط شده است، برش و تهیه ساشیمی و خوراک با ماهی دم زرد را توسط یک آشپز ماهر نشان می دهد. ماهی دم زرد (Yellowtail) که به آن Amberjack هم گفته می‌شود. این ماهی معمولاً در آب‌های گرم و معتدل اقیانوس‌ها زندگی می‌کند و در برخی نقاط، به ویژه در ژاپن، به دلیل طعم لذیذ و بافت لطیف خود بسیار محبوب است. در ژاپن، این ماهی به ویژه برای تهیه ساشیمی (برش‌های خام ماهی) بسیار شناخته‌شده است و یکی از غذاهای دریایی سنتی محبوب در رستوران‌های ژاپنی است. کانازاوا (Kanazawa) یک شهر در شمال غربی ژاپن است که در استان ای‌شیکاوا (Ishikawa) قرار دارد. این شهر به خاطر تاریخ غنی، فرهنگ سنتی، و جاذبه‌های طبیعی خود شناخته شده است.

کد خبر : ۲۴۱۴۸۰
بازدید : ۸۵۵

۷
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید