ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت غذاهای سنتی پارمودا و ساموسا (سمبوسه) در تاشکند

ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت غذاهای سنتی پارمودا و ساموسا (سمبوسه)  در تاشکند

ساموسا (Samosa) یا سمبوسه یک غذای سنتی و محبوب است که بیشتر در کشورهای هند، پاکستان، افغانستان و کشورهای آسیای میانه شناخته شده است. این غذا به صورت مثلثی یا مخروطی شکل است و از خمیری نازک درست می‌شود که داخل آن با مواد مختلفی پر می‌شود، مثل: سیب‌زمینی پخته و ادویه‌دار، گوشت چرخ‌کرده (گاو، مرغ یا گوسفند)، نخود یا عدس و سبزیجات. پارمودا (Parmuda) یک نوع غذای خیابانی محبوب در ازبکستان است که شبیه به ساموسا (Samosa) است. این غذا معمولاً از خمیر نازک درست می‌شود که داخلش با موادی مثل گوشت چرخ‌کرده، پیاز، ادویه‌جات و گاهی سبزیجات پر می‌شود و سپس سرخ یا پخته می‌شود.

کد خبر : ۲۴۶۲۷۲
بازدید : ۱۲۰۹

۱۵
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید