ببنیید؛ مراحل تولید انبوه رامن(نودل ژاپنی) در یک کارخانه در کره جنوبی

رامن (Ramen) نوعی نودل (رشته) ژاپنی است که ریشهاش از چین آمده، اما امروزه بیشتر با آشپزی ژاپنی و کرهای شناخته میشود. رامن معمولاً از رشتههای گندمی درست میشود و داخل یک سوپ خوشطعم قرار میگیرد. این سوپ میتواند بر پایه گوشت (مثل مرغ )، یا بر پایه سویا، میسو (خمیر سویا) یا حتی سبزیجات باشد. در کره، رامن فوری (Instant Ramen) خیلی محبوب است و بیشتر به صورت بستهبندیشده فروخته میشود. این نوع رامن بهراحتی با آب جوش در چند دقیقه آماده میشود و معمولاً تند است و گاهی همراه با سبزیجات خشک، تخممرغ یا گوشت سرو میشود.
کد خبر :
۲۴۸۷۸۵
بازدید :
۱۴
۰