ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ تهیه مربا با آلوی جاوه ای در طبیعت

در این ویدئو یک آشپز ماهر اهل یکی از روستاهای هند را می بینید که با تعداد زیادی آلوی جاوه ای یک مربای خوشمزه درست می کند. جم یا میوه جمبو یا آلو جاوهای نام درخت میوه دار و همیشه سبزی است که در شهرها و مناطق ساحلی جنوب ایران میروید. این درخت گرمسیری با نام علمی (Syzygium cumini) بومی کشورهای هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است. نام این درخت در ایران برگرفته از نام هندی آن است. علاوه بر این کشورها، امروزه در بسیاری از کشورهای دیگر مانند فیلیپین، میانمار، برزیل، جزایر و کشورهای آمریکای مرکزی، فلوریدای آمریکا و برخی کشورهای آفریقایی درخت جمبو وجود دارد.
کد خبر :
۲۵۰۹۱۶
بازدید :
۲۶
۰