ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت نان سنتی سوجومل (سوجی مال) توسط زوج مسن

ببینید؛ غذای روستایی در افغانستان؛ پخت نان سنتی سوجومل (سوجی مال) توسط زوج مسن

در این ویدئو یک زوج مسن در یکی از روستاهای کشور افغانستان را می بینید که با آرد یک نان سنتی درست می کنند. سوجومل یکی از غذاهای سنتی و محلی افغانستان است که در بعضی مناطق با نام‌های کمی متفاوت شناخته می‌شود. این غذا معمولاً با آرد گندم یا آرد ذرت درست می‌شود و شبیه نوعی نانِ ضخیم یا خمیر پخته‌شده است که با مواد سادهٔ روستایی آماده می‌شود. در بعضی مناطق روی آن کرهٔ محلی، روغن حیوانی یا دوغ چکیده می‌ریزند و گاهی هم با چای یا خوراکی‌های دیگر می‌خورند.

کد خبر : ۲۵۱۱۹۹
بازدید : ۱۷۶

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید