ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ تهیه شور خانگی با گل کلم و هویج

در این ویدئو یک بانوی ساکن یکی از روستاهای زیبای شمال را مشاهده می کنید که با گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز و ... شورهای خانگی خوشمزه ای درست می کند. در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگه داشته میشوند، شور یا شوری میگویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلمبرگ و… است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.
کد خبر :
۲۵۵۷۸۱
بازدید :
۲۶
۰