ببینید؛ غذای روستایی در کنیا؛ پخت غذای محبوب «برنج جولوف» در طبیعت

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای کنیا را می بینید که با مرغ و برنج یک غذای سنتی درست می کند. برنج «جولوف» (Jollof Rice) یک غذای معروف و محبوب در غرب آفریقا است که بیشتر در کشورهایی مثل نیجریه، غنا، سنگال و گامبیا پخته میشود. این غذا معمولاً با برنج، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل، ادویههای معطر و گاهی سبزیجات یا گوشت (مرغ، ماهی یا گوشت قرمز) درست میشود. رنگ قرمز و طعم خاصش را از سس گوجهفرنگی و فلفل میگیرد. جولوف نوعی پلو یا پلو مخلوط است که هر کشور دستور مخصوص خودش را دارد، ولی پایهاش همیشه برنج و سس گوجه پرادویه است.
کد خبر :
۲۵۵۶۷۶
بازدید :
۵۳
۱