ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری صدها کیلوگرم مارچوبه در ژاپن

ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری صدها کیلوگرم مارچوبه در ژاپن

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری صدها کیلوگرم مارچوبه را در مزارع ژاپن مشاهده می کنیم. مارچوبه (Asparagus) یک سبزی خوراکی است که ساقه‌های سبز و نازک آن خوراکی هستند و طعمی ملایم و کمی شیرین دارند. این سبزی معمولاً به‌صورت تازه، بخارپز یا کبابی مصرف می‌شود و در بسیاری از غذاهای مدیترانه‌ای و آسیایی استفاده می‌شود.

کد خبر : ۲۵۷۹۸۱
بازدید : ۳۹

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید