ببنیید| غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه سوشی و ساشیمی با ماهی ترومپت در اوکیناوا

این ویدئو که در یکی از خیابان های اوکیناوای ژاپن ضبط شده است، مراحل تهیه سوشی و ساشیمی را توسط آشپزی ماهر نشان می دهد. ماهی ترومپت (Trumpet Fish) یک نوع ماهی بلند و باریک است که معمولاً در آب‌های گرم دریایی مانند اقیانوس هند و اقیانوس آرام زندگی می‌کند. بدنش شبیه لوله یا ترومپت است و رنگ آن معمولاً قهوه‌ای، سبز یا خاکستری با خطوط راه‌راه است. این ماهی بیشتر به صورت سوشی یا ساشیمی در ژاپن مصرف می‌شود و گوشت آن لطیف و خوش‌طعم است.

کد خبر : ۲۷۱۶۳۳
بازدید : ۲۷
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید